Despre noi

ECO SCOR a fost infiintata in 2010 de catre Asociatia de ecologie „Iubim Natura" (link) si o firma privata. Initiativa de a colecta deseuri incepuse cu doi ani inainte de infiintarea firmei prin intermediul Asociatiei Iubim Natura. Se incepuse cu strangerea deseurilor de hartie din institutii si firme private, iar din scoli prin concursuri (Start reciclarii; ReciClasa)

diploma-start-reciclarii-economic-1

scoala reciclare hartie 1

scoala reciclare hartie 2
In anul 2010, statul roman a promulgat Legea 132/2010 prin care obliga toate institutiile de stat sa colecteze selectiv deseurile reciclabile proprii şi sa faca contracte cu firme specializate asigurandu-se astfel colectarea lor selectiva. Din acel moment nicio asociatie non-profit nu mai putea desfasura in conditiile legale aceasta activitate. Astfel a aparut necesitatea infiintarii firmei Eco Scor care are codul CAEN 3811 – Colectarea deseurilor nepericuloase.


Din momentul infiintarii firmei activitatea s-a extins considerabil. Astfel, in doar doi ani (2010-2012) firma:

  • a marit gama de deseuri, precum si cantitatile colectate. Pe langa hartie si carton, am inceput sa colectam si deseuri feroase si neferoase, folie, PET-uri, doze de aluminiu, rafie;
  • a achizitionat o presa de balotat;
  • a achizitionat inca o masina de transportat deseuri;
  • a marit numarul angajatilor de la 3 la 14 si cu o medie de 3 zilieri pe zi;
  • a marit cifra de afaceri de 9 ori;
  • a deschis doua puncte de colactare deseuri de la populatie in municipiul Bacau;
  • a dublat numarul de contracte cu furnizorii;

Seriozitatea si eficienta care ne caracterizeaza sunt cartile noastre de vizita.

In plus, firma noastra se implica activ in comunitatea din care face parte. Astfel, in firma noastra au fost angajati un numar de cinci tineri orfani sau cu diferite dizabilitati, tineri care se aflau in grija Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau. Anul trecut (2011), firma noastra s-a implicat activ cu masinile si angajatii proprii in campania „Let's do it, Romania", adunand peste trei sute de saci de deseuri care au fost selectate si duse la firme specializate pentru a fi reciclate.

Si acesta este doar inceputul...