Noutati

Print

Angajam sudor

ecoscor-logo1SC Eco Ecor SRL angajeaza sudor.

Conditii:

 • studii de profil;
 • domiciliul stabil in Bacau;
 • seriozitate.

Trimteti CV-ul pana la data de 30.08.2013 la numarul de fax 0234.533.491 sau e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu precizarea “sudor”.

Print

Conferinta Protectia copilului

Astazi, 21.08.2013, SC Eco Scor SRL a participat prin Suciu Florin la Conferinta de inceput a unui nou proiect al Directiei pentru protectia copilului Bacau.

In parteneriat cu C.C.S.E. Galati si SIDA GROUP Italia, D.G.A.S.P.C. Bacau au prezentat invitatilor cele doua proiecte:

 • SUPORT - SUstinerea incluziunii sociale a GruPurilOr VulneRabile in Regiunea Nord-Est
 • Egalitatea de sanse a grupurilor vulnerabile pentru accesul la educatie si pe piata muncii

proiecte care vizeaza identificarea, formarea si sustinerea unui numar de tineri proveniti din sistemul de protectie sociala, romi si persoane cu handicap, persoane care sa fie integrate intr-un loc de munca.

Dupa prezentarea succinta a celor doua proiecte s-au inceput discutii foarte interesante pe marginea incluzii sociale a tuturor celor defavorizati. S-au putut vedea modurile de raportare referitor la acest subiect al celor care lucreaza la stat, al angajatorilor si al ziaristilor.

Concluzie: orice proiect european si national este binevenit atat timp cat este implementat cu seriozitate, cu tinte precise si care scot la iveala maximul de avantaje pentru toate partile implicate.

conferinta protectia copilului 1   conferinta protectia copilului 2   conferinta protectia copilului 3   conferinta protectia copilului 4

 

Print

Angajam operator date

ecoscor-logo1SC Eco Scor SRL angajeaza Operator date. Cerinte:

 • bun cunoscator al programelor word, excel;
 • cunostinte de baza pentru operarea cu programul de contabilitate Mentor;
 • fire indrazneata si descurcareata;
 • capacitate de a lucra in conditii de stress;
 • capacitate de adaptare rapida la noi provocari;

Oferim salariu aractiv, facilitati pentru munca la birou, posibilitatea de a creste in experienta, pozitie ocupata in cadrul firmei si remuneratie.

Asteptam CV-urile la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe fax la numarul 0234.533.491.

Va multumim!

Print

Angajam Agent colectare deseuri

ecoscor-logo1SC Eco Ecor SRL angajeaza agent colectare deseuri.

Conditii:

 • studii medii (liceul);
 • domiciliul stabil in Bacau;
 • permis conducere categoria B - obligatoriu;
 • seriozitate.

Trimteti CV-ul pana la data de 24.06.2013 la numarul de fax 0234.533.491 sau e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu precizarea “agent colectare deseuri”.

Print

Responsabilitate sociala

RESPONSABILITATE SOCIALA

Desi este un termen oarecum pretentios si parca rezervat elitelor, responsabilitatea sociala este de fapt tangibila oricui. Ajungand la o definitie mai 'usoara", responsabilitatea sociala inseamna, in privinta persoanelor juridice, implicarea acestora in viata comunitatii din care fac parte. 

Astfel, Eco Scor SRL s-a implicat sambata, 18 mai 2013, prin angajatii proprii la reamenajarea unor banci din parculetul de pe str. Costache Negri, nr. 5. Doua banci din acest parculet au fost smulse de tinerii teribilisti si mutate in alta zona a parculetului. Motivul: tinerii doreau sa faca un fel de careu cu banci in care sa poata sta mai bine la taifas...